SIAR RAYA

Saturday, January 29, 2011

LUCKY FOLLOWERS ~ SAYA MAHU HADIAH



Assalamualaikum

entri kedua untuk hari ini . kali ini berbaur keduniaan . kemataduitan . walaupun duit ptptn dah pun masuk . tapi saja saja mengkesiankan diri masuk contest sebab duit tak cukup . tengaok tajuk pun dah menarik . haa eden join contest lagi . for further information click here . closing entry dah hujung tanduk gila baru aku dapat tahu pasal ini contest . ada daa .

tanpa melengahkan masa aku pon tertarik menarik kau memang da bomb ! ngehhh hape ingat kau nyanyi tuh kiut ? ok kembali ke cerita asal , aku kena menang . aku craving nak duit colour biru tuh . cis ! miss sheyla ni kata gambar dia tak comel ? itu dusta semata aku rasa . cuba try test tengok betul betul . macam duta ali cafe an an an . ahaha ! aku patut buat entri yang menarik . ini macam rasuah pon ada . ppfftt !!!

kalau aku terpilih , duit colour biru tuh aku akan cairkan menjadi tambahan duit tiket bas balek kampung aku . hape ingat dari kedah balek johor murah  ke ? berjanggut aku kena kumpul duit tau . kepada miss sheyla , mintak dipertimbangkan lah ye . ahaha hape ke sengal permintaan aku ni ? tak payah pertimbangkan , pilih aje terus ! kemain lagi aku ni .

ok itu saja . harap akan ada khabar baik dari dia lah . korang doakan aku lah ye . aku ni asyik mintak doa je dari korang kan ? tapi tak mengapa , sebagai rasa terima kasih , insyaAllah aku akan doakan  korang jugak . nanti ada rezki aku ingat nak jugak buat contest macam ni . nanti boleh kasi korang pulak hadiah yek . teehee . ok take care people . more love !!!





1 comment:

  1. mekasih join..cabutan akan dibuat hari ni..gud luck k

    ReplyDelete