SIAR RAYA

Tuesday, February 22, 2011

CONTEST SAYA DAN GADGET



Assalamualaikum


maaf entry ralat . entry contest lagi . hohoho !!! merry christmas !!! eh apa lah merepek . maaf itu sekadar selingan . semenarnya aku nak join contest lagi . tengok tajuk pun dah tahu kan ? contest anjuran cik FARA ini . gadget aku biasa je . semenarnya gadget aku memang dah tersedia tertepek sebagai banner header blog aku kat atas ni . tapi aku nak jugak cuba nasib merebut RM50 tuh . bukan senang , tayang gambar je dapat fulus . weeee !!!






ok , gadget aku ni biasa je . pentax k-r dslr . usia gadget ini baru nak masuk 2 bulan sejak 2010 , december 26th . aku happy gila bersama dengan gadget aku ni . sebab aku dapat special edition , colour febret aku , PINK !!! so , to all pink lovers , jangan jeles ya . teehee !!! aku bagi nama DARA . tapi satu benda yang paling ketara bila aku bawak si dara ni , semua orang akan pandang semacam . paling best bila ada orang tanya "ni camera mainan ke ?" . ok itu saja . terima kasih sayang sayang yang baca . much love !!!

nak tag yaya yang suka sangat dengan embun . err dara kata nanti nak ngorat yaya . hihihi !!!

2 comments:

  1. wahh lawa kmera,
    tq for join ye ;))

    ReplyDelete
  2. gud luck ye...:)

    jemput ke rumah..
    http://laydie-dda.blogspot.com
    keep in touch yeee..♥♥♥

    ReplyDelete